Nederland

Intelligente oplossingen voor thermische systemen waarmee u tijd, geld en energie kunt besparen in uw productie

Armstrong kan u helpen bij het verbeteren van de prestaties, het verlagen van het energieverbruik en het verminderen van de uitstoot gassen.

Armstrong International is de betrouwbare partner in thermische systemen voor tevreden klanten in meer dan 100 landen. Wij zijn wereldleiders op het gebied van energiebeheer en onze specialisten hebben een grondige kennis en brede ervaring met alle processen, systemen, producten en vereisten die van essentieel belang zijn voor uw branche.

Ons wereldwijde netwerk van resources streeft ernaar uw problemen op te lossen en nieuwe problemen te voorkomen.

Armstrong maakt het u gemakkelijk met duurzame oplossingen die een buitengewoon rendement op uw investering opleveren. Een dergelijke expertise op het gebied van energiesystemen treft u alleen aan bij Armstrong.

Thermische energiesystemen

Een volledige systeembenadering

Symptomen kunnen soms meteen worden verholpen door één onderdeel te vervangen, maar deze 'pleisterbenadering' lost het grotere probleem meestal niet op, met onderbrekingen van processen, thermische inefficiëntie, energieverlies en veiligheidsproblemen als gevolg. In plaats daarvan past Armstrong een al omvattende benadering toe waarbij het gehele thermische energiesysteem in beschouwing wordt genomen. Onze experten begrijpen hoe afzonderlijke componenten samenwerken en kunnen onderscheid maken tussen geïsoleerde actiepunten en uitgebreidere problemen. We stellen mogelijkheden voor verbetering vast, leggen inefficiënties bloot en bepalen de onderliggende oorzaak voor alle huidige en mogelijke problemen voordat we de beste oplossing hiervoor bepalen en implementeren.

In de frontlinie van technologie en innovatie

Armstrong is vaak de eerste die innovaties op de markt brengt en heeft meer dan 70 patenten op uitzonderlijke producten, technologie en software op zijn naam staan.

Hier volgen enkele van de vele moderne hulpmiddelen en oplossingen die u alleen bij Armstrong kunt vinden.

Armstrong heeft de omgekeerde-emmercondenspot ontwikkeld en wereldwijd een digitale watertemperatuurregelaar op de markt gebracht met The Brain®. We ontwikkelden SAGE® het meest geavanceerde bewakings- en documentatiesoftware die er is, en onze efficiëntiemethodologie werd als eerste goedgekeurd voor de internationale handel betreffende CO2-emissie (koolstofdioxide) onder het verdrag van Kyoto. De automatische stoomkwaliteitsbewaking van Armstrong is steeds weer sneller, veiliger en nauwkeuriger, en we bieden de enige stoom debietmeter aan met zonderlijke nauwkeurigheid en die kan ingebouwd worden tussen bochten.